Op vrijdagmiddag 22 september vond het allereerste onderwijscafé Meppel plaats. In de Happyhub aan de molenstraat was het een gezellige boel en om 16:00 uur kwam leerkracht Jaap Bouwman vertellen over het inzetten van de 3d printer in het klaslokaal. In onderstaande video kunt u dit nog eens rustig terug kijken.

Het volgende onderwijscafé zal in januari plaats vinden. Een uitnodiging vindt u op deze website of op onze facebookpagina!

Categorieën: Onderwijscafe Meppel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen

Onderwijscafe Meppel

DoeVrijdag geeft inspiratiesessie tijdens het tweede Onderwijscafé Meppel

Op vrijdag 9 maart 2018 is iedereen welkom bij het tweede onderwijscafé Meppel. Deze keer wordt de inspiratiesessie gegeven door Nienke en Esther van DoeVrijdag.   Klik hier om je op te geven voor deze Lees verder…